Työ

01

INFOGRAAFIKKO 03/2015 -

Markkinointianalyysien sekä muiden asiakasprojektien tiedon visualisointi. Painotusalueet: visuaalinen tarinankerronta, asiakasymmärrys, oivalluksien synnyttäminen.

02

TOIMITTAJA

Freelance-toimittaja ja kokopäiväinen työntekijä erikoislehdissä, paikallistoimituksissa, Turun yliopistossa ja järjestösektorin viestinnässä.

03

VERKKOVIESTINTÄ

Kiinnostunut vaikuttamisesta digitaalisissa ympäristöissä. Työkokemus Suomen Mielenterveysseuran verkkosivustouudistuksessa.

 

Osaaminen

INFOGRAAFIKKO

Kiinnostus datajournalismia kohtaan johti infografiikan äärelle. On tärkeää koostaa tieto siten, että lukijat ymmärtävät sen mahdollisimman vaivattomasti.

VTM

Pääaineopinnot: sosiaalipolitikka. Sivuaineet: sosiologia ja mediatutkimus. Pro Gradu -aihe: poliittinen argumentointi tv-vaaliväittelyissä.

VALOKUVAAJA

Maailma on kauniimpi etsimen läpi. Rajaa ja laukaise. Valokuvaus on lempiharrastuksiani ja hyvää vastapainoa tiedon visualisoinnille.

Digitaalinen osaaminen

Viihdyn verkossa ja somessa. Käytän myös monipuolisesti erilaisia työvälineitä.

 

Adobe Creative Cloud

88%

Microsoft Office

100%

Visual Programming (D3 & R)

72%

Panostettu työaika vuodessa

209

PÄIVÄÄ GRAFIIKKAA

Työskentelyä Adobe Illustratorilla ja Microsoft Powerpointilla.

343

TAITETTUA SIVUA

Yhdistellen numeroita, kuvia ja tiedon visualisointia.

141

TEHTYÄ PROJEKTIA

Kaikki visuaaliset toimeksiannot infografiikoista ja yksittäisistä visualisoinneista Powerpoint-presentaatioiden stilisointiin.

14

KOODATTUA
SOVELLUSTA

Ohjelmointi mahdollistaa interaktiivisten ja luovien data-art ratkaisujen tekemisen.

Toimialatuntemus

Media- ja markkinointitoimisto

Usean vuoden työkokemus markkinointialalta Kuubi Visual Productionsista ja Omnicom Media Groupista. Tuntemusta sekä mediatoimistojen B2B-puolelta että luovista toteutuksista B2C:ssä.

Järjestösektori

Vuoden työskentely Suomen Mielenterveysseurassa valmistumisen jälkeen opetti tuntemaan järjestösektorin toimintakulttuuria ja heidän tekemäänsä arvokasta työtä.

Journalismi

Freelancer-toimittajana usean vuoden kokemus lehtitalojen kanssa työskentelystä, suurille yleisöille viestimisestä ja tarinankerronnasta.

Vapaa-aika

  • Lenkkeily

  • NFL:n seuraaminen

  • Sosiaalinen media

  • Videopelit 

ILOVIDEOPELITITALO DISCO
OLOKASVISRUOKARAAKARUOKA